kvällsMeny

FÖRRÄTTER

Tartar på hjort med löjrom, ägg creme, brynt smör, purjolök och kantareller
185

Rostade betor med getostcreme, brynt hasselnötssmör, grönkål och brödflarn
145

Råraka med löjrom, smetana, rödlök, gräslök och citron
195

Steam bun med friterad tonfisk, picklad rödkål, misomajjo och kimchigurka
85/st

VARMRÄTTER
Röd curryrostad blomkål, kikärtscreme, friterad avokado, isberg och shitake
225

Sotad gravad regnbåge med sandefjordsås, brysselkål, gurka, vinägerchips och Karl-Johanmajjo
285

Hängmörad biff "John Stone" med chorizosmör, haricot verts, rödvinsås och pommes Provencale
345

Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rotfruktspuré och friterad morot
245

Hel rödspätta " meuniere" med champinjoner, tomat, kapris, brynt smör och pommes duchess
255

BARNMAT
Kycklingspett med pommes
85

Köttbullar med pommes
85

DESSERT
Lemontarte med maräng och hallonsorbet
95

Crème brûlée 
95

1 kula glass från Edsviken gelateria
45

1 kula sorbet från Edsviken gelateria
45

Chokladtryffel/ Lakritstryffel
35