kvällsMeny

FÖRRÄTTER
-----------------------------------------------------------------

Wagyuslider med brioche, parmesancreme, karamelliserad lök och picklad jalapeno
110

Kungskrabba med blomkål, grön tomat, soja och brynt smörskum
210

Råraka med löjrom, smetana, rödlök, gräslök och citron
195


Steam bun med friterad tonfisk eller halloumi, picklad rödkål, misomajjo och kimchigurka
95/st


VARMRÄTTER
-----------------------------------------------------------------

Bakad rotselleri med kålbuljong, lagerbladsvinägrett, tomatmayo och vitlökskrutonger
225

Torskrygg  med havskräftsås, västerbottenkrocketter, fänkål och gurka
345

Nattbakad kalventrecote med rödvinssky, havtorn, mandel, rotselleri och hjärtsallad
295

Beckers blodpudding med bacon, kaneläpple, rödlök och lingongrädde
225

Sejfilé med majscreme, sparrisbroccoli, manchego, rökt mandel och balsamico
245

BARNMAT
-----------------------------------------------------------------

Kycklingspett med pommes
85


Köttbullar med pommes
85


DESSERT
-----------------------------------------------------------------

Chokladmoussebakelse  med vaniljcreme, passionfruktscurd och vitchokladsnö
110


Crème brûlée 
95

1 kula glass från Edsviken gelateria
45


1 kula sorbet från Edsviken gelateria
45


Chokladtryffel/ Lakritstryffel
35